Screen/display error on FZ1000

Started 4 months ago | Questions
F-ine-art New Member • Posts: 1
Screen/display error on FZ1000
1

Hi all,

I've been using my Lumix FZ1000 for a few years and I was wuite happy about it until a few days back when I turned it on and the display appears to have an error. It shows the image but it looks as if it is using a filter (this is true for all modes). The exported image is fine, the viewfinder works fine as well, just the display shows this (see pic attached).

I ordered a new screen and replaced the old one - still the exact same error so I figure it's not the display but I have no idea what else I could try (resetting did not help - the guys at the centre could not help, the mail address they provided for more sophisticated support said "they could not find anything wrong with the example pictures" they could only replace the screen..

Anybody any ideas? Has this happened to anyone before?

Best

Fabian

ANSWER:
This question has not been answered yet.
Panasonic FZ1000
If you believe there are incorrect tags, please send us this post using our feedback form.
letmealone Regular Member • Posts: 170
Re: Screen/display error on FZ1000

Weird. If you replaced the lcd screen and didnt work, the following suspicious part now would be IMHO the lcd control board:

 letmealone's gear list:letmealone's gear list
Leica Digilux 2 Panasonic Lumix DMC-ZS15 Canon PowerShot SX50 HS Panasonic FZ1000 Sony RX100 IV +1 more
Keyboard shortcuts:
FForum MMy threads