Sticky D-Pad on (new to me) used X-T3.

Started 1 month ago | Discussions thread
ForumParentFirstPrevious
Flat view
harrisonjr98 New Member • Posts: 20
Sticky D-Pad on (new to me) used X-T3.

Hey all, bought a used X-T3 body for $850 shipped over a Fuji buy/sell group on Facebook, all checks out and the seller was very professional. Camera shipped with original box and in essentially mint condition cosmetically, except for when testing it this afternoon I noticed that the direction arrow buttons (around the Menu/OK button) were "sticky," or felt like maybe there was some debris inside them. They were clicking reliably, but some clicks would feel soft and then others would feel crunchy/hard. My X-T2 doesn't have this issue, so I know what the d-pad is supposed to feel like. Strangely, if I sort of rapidly click each of the buttons maybe 10 times each, the issue completely goes away and then an hour or so later if I pick up the camera again it's back. It's nothing dealbreaking, and doesn't take away functionally from the camera, but I'm trying to see what kind of avenues I might be able to take to address it.

Has anyone else had this issue? How did you resolve it? Is it a known problem, and may it get worse over time? Google didn't turn up any search results for the D-pad specifically being "sticky" feeling, only shutter buttons and joysticks.

Fujifilm X-T3
If you believe there are incorrect tags, please send us this post using our feedback form.
ForumParentFirstPrevious
Flat view
ForumParentFirstPrevious
Keyboard shortcuts:
FForum PPrevious NNext WNext unread UUpvote SSubscribe RReply QQuote BBookmark MMy threads
Color scheme? Blue / Yellow