new issue with 7d

Started 1 month ago | Questions thread
ForumParentFirstPrevious
Flat view
Jon Stefani New Member • Posts: 4
new issue with 7d

Hello All,

I'm hoping someone here has a solution for the problem I'm having with a 7D Camera. this is an issue I found referenced on a previous thread but moderators told me that it is too old to interact with so am reposting here, as It's the exact same issue I am having.

Issue:

1) When a lens is attached and lens switch is set to AF and camera is set to any mode other than AUTO:

Shutter will not release

Menu (and most other buttons) will not work. LCD screen will not display anything.

2) When a lens is attached and lens switch is set to MF and camera is set to any mode other than AUTO:

Shutter will release

Menu (and most other buttons) still will not work. LCD screen will not display anything.

3) When a lens is NOT attached and camera is set to any mode ..

Shutter will release

Menu will work fine (Even in modes other than Auto)

This is the only way to get into the Menu when not in Auto.

4: When a lens is attached and camera is set to AUTO Mode...

Everything works fine. Menu, Shutter, etc.

Have so far tried:

Remove battery to reset. Multiple times.

updated firmware

changed lenses

factory reset.

Thank you in advance if any one has anything else we can try or has experienced this on the 7D before.

ANSWER:
This question has not been answered yet.
Canon EOS 7D
If you believe there are incorrect tags, please send us this post using our feedback form.
ForumParentFirstPrevious
Flat view
Post (hide subjects) Posted by
ForumParentFirstPrevious
Keyboard shortcuts:
FForum PPrevious NNext WNext unread UUpvote SSubscribe RReply QQuote BBookmark MMy threads
Color scheme? Blue / Yellow