Fujfilm Quality Issues:

Started 1 month ago | Questions thread
John356 Regular Member • Posts: 162
Re: Fujfilm Quality Issues:

Jth1968 wrote:

John Gellings wrote:

Jth1968 wrote:

DarnGoodPhotos wrote:

While I don't doubt your problems, my Fujis have all been fantastic.

No problems with the two X-Pro1s, two X-Pro2s, or even the beat up X-E3 I got from a friend; three years is the longest I've owned a body.

My X-Pro2 failed after four years. I find that pretty quick, personally.

Completely fail under normal use?

Yes, completely dead. Main board replaced by Fujifilm. My X-T1 is now with them, fortunately for a smaller repair!

FWIW I would find this fail after 4 years to be unacceptable. On my X-Pro2 after a couple of years the SD slot 1 would only latch very rarely so had an expensive Fuji repair. My original X100 had all the standard FW bugs but the few times I thought it had the sticky shutter blades issue could never replicate it. While I really enjoyed (and still have it) the X100 and it brought me into the Fuji fold have to say professionally it was one of the worse examples of new product development I have come across.

-- hide signature --

John

 John356's gear list:John356's gear list
Sony RX100 Fujifilm FinePix X100 Fujifilm X100F Fujifilm X-Pro2 Fujifilm X-H1 +7 more
Post (hide subjects) Posted by
JNR
(unknown member)
(unknown member)
(unknown member)
(unknown member)
(unknown member)
(unknown member)
(unknown member)
(unknown member)
(unknown member)
Keyboard shortcuts:
FForum PPrevious NNext WNext unread UUpvote SSubscribe RReply QQuote BBookmark MMy threads
Color scheme? Blue / Yellow