X-H1 Big Issue

Started 1 month ago | Questions thread
ForumParentFirstPrevious
Flat view
AmirhosainD90 Forum Member • Posts: 56
X-H1 Big Issue

Please put your ear in a very close distance to speaker grill at bottom side of camera, near battery cover. In any shooting mode (other than image playback), do you hear a constant static hum?

When you press playback button, this hum stops?

Just bought X-H1 yesterday. Nice still and video with great handling and ergonomics, Totally a dream camera!

But this issue is driving me crazy!

It's loud enough to be heard in a quiet room, but faint to be picked up by cellphone mic to send a video here for you.

I take these actions:

1) Upgrade FW to the latest ver 2.01

2) Turn-off all volumes

3) Fiddling with all settings in Movie Settings>Audio Settings menu from default values to other settings.

4) Detach the lens

5) Turn-off IBIS

6) Reset both Shooting and Set-up values

Non works. This hum doesn't depend on video playback volume. Whether you crank the volume up to max or turn it down to 0, always is heard with a constant level.

Only when I push the playback button, it cuts off and can't be heard anymore. Then back to shooting, exists there in all modes.

You know how feels when facing with such issue in 1st day of a new camera!

SOS!

Please tell me this is a general issue, or I'm very lucky?!

 AmirhosainD90's gear list:AmirhosainD90's gear list
Fujifilm X-H1
ANSWER:
Fujifilm X-H1
If you believe there are incorrect tags, please send us this post using our feedback form.
ForumParentFirstPrevious
Flat view
ForumParentFirstPrevious
Keyboard shortcuts:
FForum PPrevious NNext WNext unread UUpvote SSubscribe RReply QQuote BBookmark MMy threads
Color scheme? Blue / Yellow