Help - corrupted card 1st time I tried to shoot both cards in my G9

Started 5 months ago | Discussions thread
ForumParentFirstPrevious
Flat view
Brian Wadie
Brian Wadie Veteran Member • Posts: 9,303
Help - corrupted card 1st time I tried to shoot both cards in my G9

I went to the RIA?T 2018 show yesterday and put two high speed 64gb cards in my slots. SanDisk 300mps in top slot and Delkin 1900X in the bottom slot with the slots set to lod to 1 first then transferring to 2 next

During the show it indicated that 1 was full and 2 was active but when I tried to download card 1 it indicated 3k+ files recorded but then informed me that there were no downloadable files

Card 2 downloaded without problem

I've tried various ways of accessing card 1 with the same result each time (and am now trying my SD card recovery software)

I wondered if anyone else has come up against this and if so can indicate what I may have done wrong?

(I've taken card 2 out and will stick with using just slot 1 as I've never had a problem with that yet)

Thanks for any ideas

(one point I forgot, when I reviewed the images on card 1 in-camera at the time I was shooting, they were visible)

-- hide signature --

So much to learn, so little time left to do it!

 Brian Wadie's gear list:Brian Wadie's gear list
Sony RX10 IV Olympus E-M1 II Olympus 40-150mm F2.8 Pro Panasonic Leica 100-400mm F4.0-6.3 ASPH Olympus 30mm F3.5 Macro
Panasonic Lumix DC-G9
If you believe there are incorrect tags, please send us this post using our feedback form.
ForumParentFirstPrevious
Flat view
ForumParentFirstPrevious
Keyboard shortcuts:
FForum PPrevious NNext WNext unread UUpvote SSubscribe RReply QQuote BBookmark MMy threads
Color scheme? Blue / Yellow