Looks like my A6000 has bit the dust ....

Started 11 months ago | Discussions thread
ForumParentFirstPrevious
Flat view
KBTinto Contributing Member • Posts: 723
Looks like my A6000 has bit the dust ....

I was walking along Brooklyn Bridge today taking shots and after about 250 shots the camera just stopped working. the monitor was on but none of the functions worked, no display, couldn't review the shots, pressed the menu button.. nothing, pressed the shutter button .. nothing, turned the dials .. nothing .. I tried zooming my lens 18-105 that worked but no info, and then it stopped focusing .... I had been using the Rokinon 12 and the 18-105 .. when I reached home I tried to use it .. no dice

I've had it over a year and a half and I don't know how much it would cost to get it fixed .. has anyone run into this problem ... I was thinking of getting the A6300 but wanted to have the A6000 as a backup/second camera ... aargh ... I'll have to take it to a repair shop here in NYC tomorrow ...

I took some hurried shots of the A6000 monitor with my RX100 M2 ... here's 2 .. any feedback would be appreciated .. thanks

 KBTinto's gear list:KBTinto's gear list
Nikon Coolpix S6000 Canon PowerShot S100 Sony RX100 II Sony a6000 Sony a6300 +4 more
Sony a6000 Sony RX100
If you believe there are incorrect tags, please send us this post using our feedback form.
ForumParentFirstPrevious
Flat view
Post (hide subjects) Posted by
ForumParentFirstPrevious
Keyboard shortcuts:
FForum PPrevious NNext WNext unread UUpvote SSubscribe RReply QQuote BBookmark MMy threads
Color scheme? Blue / Yellow