Fuji X-E2 image problems

Started Nov 10, 2013 | Discussions thread
Randy Benter
Randy Benter Veteran Member • Posts: 3,186
Re: Fuji X-E2 image problems

nicknd99 wrote:

Ok, slow day at work. I reshot at ISO 6400. BTW, these are STOOC with JPEG settings at -2 for noise reduction and +1 for sharpening. The photos are being viewed through FastStone Image Viewer from which I took a screen shot to post.

Can you post comparison images with both your X-E1 and your X100s, so we can see the difference?

 Randy Benter's gear list:Randy Benter's gear list
Apple Aperture Fujifilm X100F Fujifilm X-Pro2 Fujifilm XF 14mm F2.8 R Fujifilm XF 18-55mm F2.8-4 R LM OIS +16 more
Post (hide subjects) Posted by
(unknown member)
(unknown member)
(unknown member)
(unknown member)
(unknown member)
(unknown member)
(unknown member)
(unknown member)
(unknown member)
(unknown member)
(unknown member)
(unknown member)
(unknown member)
(unknown member)
(unknown member)
(unknown member)
(unknown member)
(unknown member)
(unknown member)
(unknown member)
(unknown member)
(unknown member)
(unknown member)
(unknown member)
(unknown member)
(unknown member)
(unknown member)
(unknown member)
(unknown member)
(unknown member)
(unknown member)
(unknown member)
(unknown member)
(unknown member)
(unknown member)
(unknown member)
(unknown member)
M O
(unknown member)
(unknown member)
Keyboard shortcuts:
FForum PPrevious NNext WNext unread UUpvote SSubscribe RReply QQuote BBookmark MMy threads
Color scheme? Blue / Yellow