PIX 2015

First gen Dp2 sensor problem?

Started Aug 6, 2014 | Questions thread
Shop cameras & lenses ▾
ForumParentFirstPreviousNextNext unread
Flat view
Forum MemberPosts: 67Gear list
First gen Dp2 sensor problem?
Aug 6, 2014

Hello! I recently used my sigma dp2 which has been idle for two weeks for some product pics. I noticed that my screen started showing magenta colored horizontal lines and bands but which disappeared when pressing the shutter but on a closer inspection I realized that it has affected the picture which leads me to believe its sensor related (?)

HELP! is this common among sigma DP2 cameras? I really like this cam for what its capable of and is actually planning a trip soon with it as the main shooter.

here's the picture showing the bands. its in the entire photo but the most visible at the bottom.

at the moment, I am testing the camera if the same would come back so far nothing. *whew*

prior to shooting this by the way, I had the battery on the camera unmoved including the SD card inside its respective compartments for quite sometime without use. I dunno if that could possibly be the cause?

-- hide signature --

Jozhuaamahitphotography.blogspot.com - My world through the lens of a Sigma camera.

 jozhua's gear list:jozhua's gear list
Sigma DP2 Sigma DP1s
This question has not been answered yet.
Sigma DP2
If you believe there are incorrect tags, please send us this post using our feedback form.
ForumParentFirstPreviousNextNext unread
Flat view
ForumParentFirstPreviousNextNext unread
Keyboard shortcuts:
FForum PPrevious NNext WNext unread UUpvote SSubscribe RReply QQuote BBookmark post MMy threads
Color scheme? Blue / Yellow