A77 help - possible mallfunction

Started 2 months ago | Discussions thread
ForumParentFirstPreviousNextNext unread
Flat view
imlammothion
Regular MemberPosts: 193Gear list
Like?
A77 help - possible mallfunction
2 months ago

Hi!

My A77 started doing something very weird and i think it´s broken, but before i send it to repair i would like to know if there is someone here that had the same problem.

Simptoms:

Lens with SSM (16-50 or 70-400) are not detected. it shows F-- in the aperture and trying to shoot it shows the Unrecognized Lens message. Also the camera becomes very slow while navigating through the menus

Sigma Lens with HSM (70-200 EX HS II not the OSS). Detects the lens and Aperture works with the preview, but dosent focus

All screw drive lens (50 1.7; Tamron 24-135 ; Minolta 135 2.8) work fine.

These are not lens problems as they work fine on my A700.

Tried the Hard reset procedure but did not work.

-- hide signature --

Proud A100, A300, A700 and now A77 dSLR shooter.
Ex. s602z, with an Fuji s9500 as backup
Also have a HX9V that i love

 imlammothion's gear list:imlammothion's gear list
Sigma 18-125mm F3.8-5.6 DC HSM
Nikon Coolpix S60 Nikon Coolpix S9500 Sony Alpha DSLR-A300 Sony Alpha DSLR-A700 Sony Cyber-shot DSC-HX9V Sony SLT-A77
If you believe there are incorrect tags, please send us this post using our feedback form.
ForumParentFirstPreviousNextNext unread
Flat view
ForumParentFirstPreviousNextNext unread
Keyboard shortcuts:
FForum PPrevious NNext WNext unread UUpvote SSubscribe RReply QQuote BBookmark post MMy threads
Color scheme? Blue / Yellow