A77 pics blur when its been on for a while

Started 8 months ago | Discussions thread
ForumParentFirstPreviousNextNext unread
Flat view
Photorer
Senior MemberPosts: 1,342Gear list
Like?
A77 pics blur when its been on for a while
8 months ago

I wonder if anyone else has found this....

I was in the Pilanesberg Game Reserve on Saturday - loooong day we got there at 08h30 and left again at 19h00!

I was shooting the A77 with 70-400G, which works a treat! When I got home, the pics started out sharp as usual - but as the day wore on, and the temperatures were a little warmer, I found the images got softer and softer. I have found in the past that popping in a new battery will correct this (also works for me on A700), but not this time.

I am wondering if the sensor is perhaps overheating since I left the camera on almost the entire day, with it going to sleep on my lap whilst I was not using it. The air temp was pretty warm, but cool enough inside the car with the aircon to be very comfortable.

Anyone else have a similar experience, or ideas as to why?

Next couple of posts to show beginning and end of day shots.

-- hide signature --

Still not enough time to take pictures....... Is there ever?
http://www.afripixel.com/

 Photorer's gear list:Photorer's gear list
Sony SLT-A77
Sony Alpha DSLR-A700 Sony SLT-A77
If you believe there are incorrect tags, please send us this post using our feedback form.
ForumParentFirstPreviousNextNext unread
Flat view
ForumParentFirstPreviousNextNext unread
Keyboard shortcuts:
FForum PPrevious NNext WNext unread UUpvote SSubscribe RReply QQuote BBookmark post MMy threads
Color scheme? Blue / Yellow