NX300 problem?

Started Apr 1, 2013 | Discussions thread
Shop cameras & lenses ▾
ForumParentFirstPrevious
Flat view
chrisrabe Contributing Member • Posts: 704
NX300 problem?

Well, my nx300 arrived a day earlier than expected...

I have experienced a problem a number of times now, I think it only happens after start-up, where green lines flicker across the screen.

This can be just a few lines that disappear quickly, or it can go on for several seconds across pretty much the whole screen.

I say it happens on the screen, but it is actually just the image that is being displayed - icons appear normally over the image that is being captured.

I am unsure, but it looks like the image is distorted when this happens initially and it disappears when the image is corrected, but it is kinda hard to tell.

I know there aren't many out with this camera, but have any owners experienced this?

I am on holiday in a week, and not sure I can risk taking this camera with me.

Part of me thinks it's buggy firmware...

Dunno if I should just get a replacement or take a chance on taking it with me...

 chrisrabe's gear list:chrisrabe's gear list
Sony a6000 Sony FE 55mm F1.8 Sony FE 90mm F2.8 macro Sony Alpha 7R II Sony FE 70-200 F4 +4 more
Samsung NX300
If you believe there are incorrect tags, please send us this post using our feedback form.
ForumParentFirstPrevious
Flat view
Post (hide subjects) Posted by
ForumParentFirstPrevious
Keyboard shortcuts:
FForum PPrevious NNext WNext unread UUpvote SSubscribe RReply QQuote BBookmark MMy threads
Color scheme? Blue / Yellow