T Mount problem ?

Started Feb 1, 2013 | Discussions thread
ForumParentFirstPreviousNextNext unread
Flat view
Dragonhert
New MemberPosts: 9
Like?
T Mount problem ?
Feb 1, 2013

Hi,

Hope someone can help, i brought a cheap lens used, i know not the best thing to do, amd after a bit of google, seems like a waist of money lol but would still like to try it now i have it.

Opteka 650-1300mm f/8-16 High Definition Telephoto Zoom Lens for Digital SLR Cameras 
http://www.amazon.co.uk/Opteka-650-1300mm-Definition-Telephoto-Digital/dp/B007SNI33I

But its for a Nikon and says T Mount on the box, but it needs a new mount (the side which attaches to the camera)..... i tried a T2 Mount, but of course it doesnt fit althou it looks like thiers a ring in the middle which will come off but it doesnt, and if that ring came off it would fit. Cant seem to find a T1 Mount ? unless its not a T Mount as stated.

Also it comes with a 2 x Adaptor, havent got a clue how this attaches, just doesnt seem to fit..

http://www.amazon.co.uk/Opteka-Manual-Telephoto-Converter-T-Mount/dp/B000JSZ41S/ref=pd_sim_sbs_ph_6

It screws onto the lens with 3 very small screws..... Any Sugguestions ?

Thx in advance for any info...

Sony Cyber-shot DSC-T2
If you believe there are incorrect tags, please send us this post using our feedback form.
ForumParentFirstPreviousNextNext unread
Flat view
ForumParentFirstPreviousNextNext unread
Keyboard shortcuts:
FForum PPrevious NNext WNext unread UUpvote SSubscribe RReply QQuote BBookmark post MMy threads
Color scheme? Blue / Yellow