Canon G7 - live preview of iso/shutter speed/aperture - am I going mad?!

Started Jan 8, 2013 | Discussions thread
Ralph46
Senior MemberPosts: 1,182Gear list
Like?
White screen seems normal at 15 sec in M.
In reply to Lhoyd, Jan 8, 2013

Long time since I had a G7 but I certainly know that setting 15 sec in the MANUAL mode in bright surroundings leeds to such a massive overexposure that your screen is pure white. Try decreasing the time drastically and you should see the colour returning. Should also be alright on Tv or P or Av. Perhaps there was some setting for decoupling the screen image from the set exposure that was activated before the repair.

Can't really say anything about the flash, too long since my G7. But that shouldn't have been changed by any lens/sensor repair.

Sounds like the repair people reset to the default settings and some things now seem different to you. You would have to restudy the menues to return things to how they were.

-- hide signature --

____________________________________________
- -Better a small camera in the pocket than a big one on the shelf --
http://www.pbase.com/ralph46/image/54628549/small.jpg

 Ralph46's gear list:Ralph46's gear list
Canon PowerShot S95 Sony Alpha NEX-6 Sony E 50mm F1.8 OSS Sony E 55-210mm F4.5-6.3 OSS Sony E 16-50mm F3.5-5.6 PZ OSS +3 more
Reply   Reply with quote   Complain
Keyboard shortcuts:
FForum PPrevious NNext WNext unread UUpvote SSubscribe RReply QQuote BBookmark post MMy threads
Color scheme? Blue / Yellow